Monday, July 4, 2011

tiga sebab kenapa aku suka variety show Running Man.

sumber dari google


apa bende Running Man ni sebenarnya?

baca sini. aku copy dari wiki.

Running Man (Korean: 런닝맨) is a South Korean variety show; a part of SBS's Good Sunday lineup, along with Kim Yu-na's Kiss & Cry (김연아의 키스 앤 크라이). It was first aired on July 11, 2010. This show is classified as an "urban action variety"; a never-before-seen new genre of variety shows.[1] The MCs and guests play games and carry out missions in a landmark, and are required to win missions to earn Running Balls. The team with more Running Balls will win.[2] It has garnered attention as being the come-back program for Yu Jae-suk, the main MC of the program, after leaving Good Sunday's Family Outing in February 2010.[3]


sumber dari google

download dari http://www.isubs-squad.com/

download dari http://www.isubs-squad.com/

download dari http://www.isubs-squad.com/

download dari http://www.isubs-squad.com/

download dari http://www.isubs-squad.com/

download dari http://www.isubs-squad.com/


tiga sebab kenapa aku suka variety show Running Man.

1. sebab ianya pasal game/ahli Running Man yang juga artis dan ada artis jemputan.

2. sebab rancangan neh sangat kelakar. episode 1 pun aku dah gelak tepuk-tepuk lantai. gila best.

3. diorang sporting.


nak download Running Man atau nak tengok online, korang boleh tengok kat sini, tapi kena register dulu.
- http://www.isubs-squad.com/

diorang ada jemput Jung Yong Hwa sebangai tetamu undangan, pastu ada la Jung Yong Hwa ni nyanyi sikit lagu dia. terus aku suka dengan lagu dia tuh. haha! pandai dia promote walaupun secara tak langsung. first time dengar terus suka.

C.N Blue - I'm A Loner MV



aku suka Song Joong Ki dengan Ji Hyo! tapi diorang semua memang kelakar. hahaha!

6 comments:

kay said...

sila dengar lagu-lagu kim jong kook terutama : loveable.. =)

norhatizahmohamed said...

serius best rm ni. pecah perut. tapi cuba try family outing. hehee best jugak sbb ada jaesuk

norhatizahmohamed said...

serius best rm ni. hehee
ce try family outing.

syeka said...

nk download kt megaupload cmne?kne ade password la plak..huhu

syeka said...

nk download kt megaupload cmne?kne ade password la plak..huhu

irahehe said...

kay,
au suke gile kot lagu tuh. lam korea tajuk die sarang surowo opp. best weyhhh...


nhm,
aritu try gak tengok family outing.. tapi RM still lagi the best ah. hahahahaha..


syeka,
aku download gune mediafire ke apa ntah. sebab setahu aku megaupload dah kena block kat malaysia kan? ke aku salah..

tapi kalau kau boleh download guna megaupload, pastu kalau dia minta password..kau tengok balik dekat page yang kau bukak sebelum ni. biasanya dia ada bagi password.

sori lambat reply. :)