Saturday, October 9, 2010

bile dah takut sangat.


terkejut tengah2 malam memang perkare menakutkan bagi aku.lagi2 bile aku first time tidur kat ruang tamu umah sewa.bukannya lam bilik.sebab kipas lam bilik lembabb gile.rase nak sepak laju2.

aku tengok sekeliling.tengok afyy ngah syok tidor.semua lampu ditutup.gelap.aku yang takut nie try ler buat2 tidor.hampeh.tak leyh.sebab takut sangat.

raba2 atas tilam cari mp3.takut jugak kalau terpegang bende laen.haishhh,time takut macam2 terpikir.

pasang mp3 kuat2.

lameee...aku tak tahan.aku tak tahan. takut lagi nie . aku bangun pastu terus bukak lampu kat bahagian dapur biar cerah. lega sikit.

try tidor tuk kali ntah aku pon tak tahu.tibe2 aku rase cam nak bukak mate. aku nampak satu lembaga hitam tengah tengok aku. yer aku tahu aku nie rabun jadi aku try bangun tuk tengok lebih jelas lembaga tue.









AIMI!! KENAPA KAU TERCENGAT KAT SITU.TERKEJUT AKU.


p/s: ceh,rupe2nye aimi yang pakai tshirt kaler itam tue.die tercegat kat situ sebab pelik tengok aku ngan afyy tidor kat ruang tamu.haissssssssh.

8 comments:

-telordibasuh- said...

haahah..kem salam kat lembaga itam tu

irahehe said...

telor,
nanti aku rajin..aku gitau..hahaha..

alinac lover said...

suspen jugak

yana zuera said...

haha cuak2. mesti da pkir bkan2~. ;p

cEro said...

haha!!!
pernah jadi gak kat aku masa asrama dulu...
serius dup dap dup dap!!!

Mario said...

ko mmg spesis penakut eh...ekeke

NOOR FATIN said...

hahahaa! nasib baik org..kalau bukan?

irahehe said...

alinac,
hahahaha.kann.kan...


yana,
mesti lah.dah name pon penakut kan.hahahaha..


cero,
hahahahaha.terbaikkkk.


mario,
kau baru tau ke.hahahahaha..

noor,
gulp...jangan noor.tak mampu nak membayangkannye.